معاون مدیرعامل در بازاریابی و فروش ایران خودرو اعلام کرد: عرضه خودروهای این شرکت با هدف تامین نیاز بازار ادامه خواهد داشت.
مصطفی خان کرمی افزود: در یک ماه گذشته روند پیش فروشهای این شرکت قطع نشده و در حال حاضر در حال تدارک طرح پیش فروش جدیدی هستیم که پس از اخذ کردن مجوزهای لازم در روزهای آینده به اجرا درخواهد آمد.
وی گفت: فشارهای زیادی که این روزها خودروسازان متحمل می شوند مانع ایفای تعهدات و نقش اصلی ما نشده و همانطور که پیشتر وعده داده بودیم سعی می کنیم با ادامه دادن شرایط عرضه، تلاطم بازار را از بین برده و به یک ثبات منطقی که شایسته مشتریان و مصرف کنندگان واقعی است برسیم.
خان کرمی بار دیگر تاکید کرد: مشتریان برای نام نویسی صرفا از طریق سایت فروش اینترنتی شرکت ایران خودرو به نشانی esale.ikco.ir و یا مراجعه به نمایندگی های مجاز سراسر کشور و ثبت نام از طریق سایت اقدام کنند.
برای درج آگهی خودرو، اطلاع از جدیدترین قیمت ها ، شرایط فروش و اخبار بازار خودروی ایران به بزرگترین کانال خودرویی تلگرام 4چرخ بپبوندید
جهت دریافت آخرین اخبار از طریق اینستاگرام صفجه 4چرخ را دنبال کنید
هیچ نظری برای مطلب مورد نظر ثبت نشده است.