یک کارشناس خودرو معتقد است که بازار خودرو همچنان در خواب بهاری است و کاهش تقاضا در این بازار مبین وضعیت موجود است.
فربد زاوه با اشاره به معضلات بازار خودرو در سال گذشته اظهار کرد: این بازار در سال 97 دستخوش تحولات و التهابات بسیاری از جمله افزایش سرسامآور قیمت و مشکلات تولید بود و اقدامات انجام شده در زمینه بازگرداندن آرامش به این بازار چندان موفقیت آمیز نبوده است.
وی همچنین به قیمت خودرو اشاره کرد و گفت: با وجود شیب تند افزایش قیمت در نیمه دوم سال، بهای خودرو در آخرین هفته سال 97 کاهش محسوسی را تجربه کرد، اما در سال جدید و با وجود تعطیلات تغییر چندانی در قیمتها ایجاد نشده و همچنان با کاهش تقاضا روبه رو هستیم.
زاوه درباره ادامه روند قیمتها تصریح کرد: خرید و فروش محدود خودرو در بازار نمایانگر این است که فروشندگان هنوز امیدوار به حفظ قیمتها هستند و تمایلی به کاهش نرخ های اعلامیشان ندارند و فاصله قیمتی کارخانه تا بازار نیز همچنان پابرجا است؛ بنابراین قیمتها همچنان بلاتکلیف است و برای پیشبینی این موضوع باید منتظر اقدامات وزارت صنعت و روند تولید کارخانهها باشیم.
برای درج آگهی خودرو، اطلاع از جدیدترین قیمت ها ، شرایط فروش و اخبار بازار خودروی ایران به بزرگترین کانال خودرویی تلگرام 4چرخ بپبوندید
جهت دریافت آخرین اخبار از طریق اینستاگرام صفجه 4چرخ را دنبال کنید
هیچ نظری برای مطلب مورد نظر ثبت نشده است.